VORES MISSION

 Visionen bag EcoSparkles har alle dage været at passe på naturen omkring os og at give tilbage til Moder Jord hvor vi kan. 

Passionen til at starte hele projektet opstod tilbage i starten af 2016 hvor vores stifter, Nanna, rejste til Ecuador for at arbejde i et projekt dybt i Amazonas regnskov. I dette projekt arbejdede de med genetablering af regnskoven, samt beskyttelse af vilde dyr reddet fra fangenskab med henblik på at sætte dem ud i junglen igen. 

Amazoonico har eksisteret siden 1993 og har hjulpet tusindvis af vilde dyr tilbage til friheden. Som del af et større projekt, Selva Viva, arbejder de med at genoprette biodiversiteten og hjælpe truede dyrearter med at overleve i et større område af beskyttet regnskov.

:::::

 

:::::

Da kærligheden til naturen løber så dybt i hjertet af EcoSparkles, valgte vi i sommeren af 2018 at lave vores "EcoSparkles Pledge", hvor vi lover at donere en procentdel af vores overskud tilbage til projektet hvor passionen blev kickstartet!

Siden 2018 har vi doneret 8% af vores årlige overskud til Amazoonico

:::

Vi arbejder tæt sammen med producenterne af det originale Bioglitter® - skaberne af verdens første bionedbrydelige glimmer. Det tog dem over 10 år at udvikle vores produkter, og til denne dag er det stadig den eneste glitter på markedet, der er testet og certificeret naturligt nedbrydelig - dermed verdens mest miljøvenlige glimmer.

::::::

::::::

...

EcoSparkles Grundværdier:

Plastikfri emballage

Naturligt nedbrydelige ingredienser

Vores produkter testes aldrig på dyr 

Vi tilbyder opfyld af dine produkter, så du kan genbruge emballage

Ingen plastik involveret i forsendelse

Vi støtter projekter der passer på vores miljø

Vores marketingmateriale er altid lavet af genanvendt pap

Med EcoSparkles kan du glimre med god samvittighed!

:::

Har du nogle spørgsmål til vores mission, vision eller virksomheden generelt kan du altid fange os via dette link