PRIVATLIVSPOLITIK

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?
Vi indsamler og behandler kun personoplysninger om dig for at kunne levere dig verdens bedste glimmer.
Vi indsamler følgende personoplysninger:
  • Dit navn, adresse, email, telefonnummer og eventuelt virksomhed hvis du handler for dit arbejde eller egen virksomhed.

Vi modtager kun de oplysninger du opgiver i forbindelse med at du afgiver en ordre. Du vil kun opleve at modtage kontakt fra os i tilfælde af at din adresse ikke er fuldt udfyldt på ordren og når vi fremsender dig din tracking, så du kan følge din ordres rejse med posten. 
 
Hvilke kundedata gemmer vi?
Vi gemmer e-mail korrespondancer, der kommer gennem vores email info@ecosparkles.dk - vi gemmer alle kunde e-mails i 2 måneder og derefter slettes alle tidligere korrespondancer. 
 
Du kan altid anmode om at få oplysningerne slettet (læs mere under ‘hvordan får jeg slettet min data’).
 
Hvordan bruger vi personoplysninger?
Personoplysninger anvendes udelukkende til at kunne fuldføre og afsende din ordre.
 
Hvordan kan jeg få indsigt i de personoplysninger i har?
Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke personoplysninger og kundedata vi har liggende på dig og din virksomhed. Du skal blot sende en e-mail til info@ecosparkles.dk så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer i hverdagene. 
 
Hvordan får jeg slettet mine data?
Såfremt du ønsker, at vi sletter personoplysninger og kundedata, kan du kontakte os på info@ecosparkles.dk - Så sørger vi for at det bliver slettet og giver dig besked.
Skulle du mod forventning være utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger, vil vi meget gerne høre fra dig og ellers har du mulighed for at klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf. 33193200, e-mail: dt@datatilsynet.dk. Læs mere på www.datatilsynet.dk
 
Shopify
Vi benytter en handelsplatform ved navn Shopify som host for vores hjemmeside og webshop. Shopify er en af verdens største platforme til individuelle virksomheders hjemmesider. Dine oplysninger opbevares under Shopify's dataopbevaring bag en sikker firewall og lever op til GPDR politikken. 
 
Betalingsbehandler
Vi benytter Shopify Payments på denne hjemmeside. Læs ovenstående omkring Shopify's håndtering af dine oplysninger. 
Mobilepay er vores anden betalingsløsning og er en seperat betalingsapp, der håndterer dine dataoplysninger separat af vores hjemmeside. 
 
Hvem er ansvarlig for mine persondata?
Administerende direktør: Nanna Stofberg
EcoSparkles IVS
Refshalevej 191, Refshaleøen
1432 København K.
CVR-nr. 38015036
Tlf. +45 28773802

info@ecosparkles.dk