GLIMMER, GLITZ & GLAM GUIDE

Hvordan bruger man EcoSparkles?
Vores glimmer er løst glimmer som kommer i de små glasbøtter uden klister blandet i. Når du skal ligge glimmer på ligger du først et fint lag af vores vegansk glimmer lim på huden. Derefter påføres den løse glimmer oven på den stadig våde lim. Du kan påføre ydeligere lim og ligge glimmeren på i et mere dækkende lag hvis dette ønskes. 
Vi anbefaler at man benytter mere end en glimmer for at få den flotteste effekt. F.eks. på kindbenene kan man ligge en fin glimmer tættest ved øjet og påføre mere chunky glimmer i kanten. Du kan også vælge en af vores glimmer mixes med flere farver og størrelser i som giver flotte effekter. 
På billedet benyttes vores glimmer mix Sunkissed
Besøg eventuelt vores instagram her for at få inspiration til glimrende looks.

:::

:::
Fint glimmer
Vores fine glimmer er den klassiske glimmer størrelse vi alle kender fra hoppy projekter, jule kugler osv. Kornene er helt fine pigmenter og kan benyttes som øjenskygge og til mere detaljerede looks. Det er også den ideelle størrelse hvis man gerne vil have fuld coverage på huden. Se vores fine glimmer udvalg her
Chunky glimmer
Vores chunky glimmer er ca. 1mm i diameter, denne glimmer kan også benyttes som øjenskygge og i nære øjenområder. Den er brugt i stort set allevores mixes og findes også ensfarvede glimre. Super flot for et lidt mere ekstremt look. Se de chunky glimre her
Super Chunky glimmer
Disse glimre er 2,4mm i diameter og er en rigtig "head turner" du kan benytte dem for sig selv til at lave f.eks. glimmer fregner, men ellers finder du i en helt del af vores glimmer mixes. Vi anbefaler ikke at du bruger de super chunky glimre på øjenlågene da det bliver ubehageligt ret hurtigt. Du vil opleve at de super chunky flager bøjer en smule over tiden på huden, det skyldes den bløde plantefilm, men giver blot en endnu flottere effekt hvis du spørger os. Se de super chunky glimre og mixes her
Glimmer mix
Vores specialitet! Alle glimmer mixes indeholder minimum 3 størrelser og/eller farver og vi elsker at lave nye varianter af EcoSparkles til jer. Se alle vores flotte og unikke Ecosparkles mixes her

::: 

::: 

:::.

Lille bøtte
Vores mindste bøtter indeholder 4g. glimmer (5ml) Dette rækker til ca 20-30 gange alm glimmerbrug såsom øjenskygger og kindben, du kan også dække halvdelen af dit ansigt med den mængde glimmer. Det er den perfekte størrelse til kosmetiktasken. 
Stor bøtte
10g. af fantastisk bionedbrydeligt glimmer. Her er glimmer til dage, skal du på festival eller er du en ægte glimmer elsker, så anbefaler vi de store bøtter så du kan drysse glimmerglæde omkring dig. 10g. svarer til 15ml. 
Mega bøtte
Hallo, skal du lave helkrops glimmer, eller er du eventuelt kunster og benytter en masse glimmer? Jamen så er vores mega bøtter med lækker bioglitter lige noget for dig. Bøtterne er lavet af sortmalet aluminium med et gennemsigtigt låg. 
Refill poser
Til når du løber tør for din ynglingsglimmer. Vores refill poser er til dig der skal have fyldt op i beholdningen igen. De indeholder 10g. glimmer og poserne er lavet af glassine som er et fuldt naturligt og 100% nedbrydeligt papir produkt. 
Bulk poser
100g. bionedbrydelig herlighed. Igen pakket i glassine poser.