HVEM ER ECOSPARKLES

Jeg er kvinden bag EcoSparkles. Drømmen om hele dette projekt kom efter en rejse til Ecuador tilbage i 2016. De første tre måneder af det år arbejdede jeg i et vildtslivsredningsprojekt dybt inde i Amazonas regnskov, og da jeg kom hjem til Danmark, kunne jeg mærke at min fremtid skulle involvere at arbejde for en bedre fremtid for vores miljø og natur. 

Egentlig var planen, at jeg skulle starte på universitetet og læse til "disaster manager", så jeg kunne arbejde i felten efter naturkatastrofer og hjælpe mennesker og dyr i nød. Men da muligheden for at starte min egen virksomhed med EcoSparkles praktisk talt landede i mit skød, valgte jeg at satse alt og gå "full on" i glimmerland. En beslutning jeg aldrig har fortrudt.

Jeg har altid haft en kæmpe kærlighed for vores natur og dyrene omkring os, så den måde hvorpå hele vores biodiversitet og miljø, både her i danmark, men også resten af verden lider under forurening skærer mig dybt i hjertet.

Selvom jeg jo ganske godt ved, at glimmer ikke er løsningen på alle vores miljømæssige udfordringer, så er det et sted hvor vi som forbrugere kan lave en ændring i vores forbrug. Plastik glimmer er lavet af PET (det samme som sodavandsflasker) som aldrig nedbrydes og da glimmer er i så små partikler, er de i praksis ren mikroplastik og intet andet. 

Igennem EcoSparkles har jeg også mulighed for at sende økonomisk støtte til fantastiske projekter der arbejder benhårdt for at passe på vores natur. Dette gør jeg bla. igennem vores "EcoSparkles Pledge" som lover at vi sender 8% af vores årlige overskud til Amazoonico i Ecuador - stedet hvor hele denne drøm og passion fik ekstra blus til at starte med.

Dagen idag er jeg bosat i England sammen med min partner Sam, som i ofte kan møde på markeder og festivaller når vi er afsted, vi flyttede hertil i 2020. I Danmark har jeg ansat min skønne mor til at pakke og sende ordrer for mig 2 gange om ugen, så idag er det nærmest en lille familievirksomhed, så vi sammen kan sprede glimmerglæde i ind- og udland.

Tak for at læse med // Nanna Stofberg, ejer og stifter af EcoSparkles