HVEM ER ECOSPARKLES

Jeg er kvinden bag EcoSparkles. Drømmen om hele dette projekt kom efter en rejse til Ecuador tilbage i 2016. De første tre måneder af det år arbejdede jeg i et vildtslivsredningsprojekt dybt inde i Amazonas regnskov, og da jeg kom hjem til Danmark, kunne jeg mærke at min fremtid skulle involvere at arbejde for en bedre fremtid for vores miljø og natur. 

Egentlig var planen, at jeg skulle starte på universitetet og læse til "disaster manager", så jeg kunne arbejde i felten efter naturkatastrofer og hjælpe mennesker og dyr i nød. Men da muligheden for at starte min egen virksomhed med EcoSparkles praktisk talt landede i mit skød, valgte jeg at satse alt og gå "full on" i glimmerland. En beslutning jeg aldrig har fortrudt, denne virksomhed er min baby, og jeg har aldrig en dårlig dag på job.

Jeg har altid haft en kæmpe kærlighed for vores natur og dyrene omkring os, så den måde hvorpå hele vores miljø, både her i danmark, men også resten af verden lider under forurening skærer mig dybt i hjertet. Selvom jeg jo ganske godt ved, at glimmer ikke er løsningen på vores miljømæssige problemer, så er det et sted hvor vi som forbrugere kan lave en ændring i vores forbrug. Plastik glimmer er lavet af PET som aldrig nedbrydes og da glimmer er i så små partikler, er de i praksis ren mikroplastik og intet andet. 

Igennem EcoSparkles har jeg både mulighed for at tale med forbrugeren omkring hvad vi kan gøre for bedre at passe på verden omkring os, men det har også givet mig muligheden for at sende økonomisk støtte til fantastiske projekter der arbejder benhårdt for at passe på vores natur. Dette gør jeg bla. igennem vores "EcoSparkles Pledge" som lover at vi sender 8% af vores årlige overskud til Amazoonico i Ecuador - stedet hvor hele denne drøm og passion fik ekstra blus til at starte med. Kærligheden til Moder Jord løber dybt i hjertet af EcoSparkles. 

Tak for at læse med // Nanna Stofberg, ejer og stifter af EcoSparkles